Loading Events

« All Events

LETNJA RADIONICA – PREIGRAJ SE!

August 2 - August 7

Prisustvujte prvoj intenzivnoj plesnoj radionici u Umetničkom centru “Zemoon”!

PRVA NEDELJA AVGUSTA, 6 DANA, 2 SATA DNEVNO, 3 PEDAGOGA, 3 AKTIVNOSTI.

Ne propustite jedinstvenu priliku da naučite različite plesne stilove, radite na kondiciji, formi tela, jačanju mišića i pravilnom držanju, i naravno, da uživate u igri i dobro se zabavite!

Dragi naši,

Dođite da igramo zajedno i da se kroz igru i dobru zabavu upoznate sa različitim plesnim stilovima i iskusite lepotu svakodnevnog bavljenja umetnošću.
Radionica će trajati 6 dana, od 02. do 07. avgusta, svaki dan od 19 do 21h i obuhvataće sledeće aktivnosti: savremenu igru, kabare igru – džez balet i kreativni scenski pokret.

SAVREMENA IGRA
Kroz kombinacije različitih, raznovrsnih, jednostavnih pokreta, radićemo na osećaju prostora oko sebe, svog tela u prostoru, povezivanju pokreta, osećaju ritma, energije i uživanju u igri.
(Pedagog: Ana Aleksić)

KABARE IGRA – DŽEZ BALET
Cilj radionice je pružanje mogućnosti svim učesnicima da se upoznaju sa osnovama jazz baleta, nauče korake koji se igraju na brodvejskoj sceni, učestvuju u jedinstvenom iskustvu izvođenja mini koreografije, i naravno, da se zabave.
(Pedagog: Marina Đurić)

KREATIVNI POKRET
Radionica se sastoji od individualnih i kontakt improvizacija u pokretu, koje su vođene i bazirane na metodi koja se sastoji od glumačkih sredstava, određenih zadataka, situacija i prepreka kao i grupnih i individualnih vežbi artikulacije tela, kroz koje se postiže oslobađanje i stvaranje kanala koji vodi ka umetničkom procesu kod izvođača.
(Pedagog: Željko Aleksić)

PRIJAVE ZA RADIONICU
Za radionicu se možete prijaviti putem facebook-a u inbox stranice Umetničkog centra Zemoon (https://www.facebook.com/uczemoon/), zatim putem maila: uczemoon@gmail.com kao i na telefon 0631622363, ostavljanjem svog imena, prezimena i telefona.

Prijave traju do 31.07.2021. godine.
Dođite da igramo zajedno!

Raspored aktivnosti možete pogledati ovde: http://www.zemoon.org/raspored-aktivnosti/

Details

Start:
August 2
End:
August 7
Event Category:
Event Tags:
,

Organizers

UC Zemoon
Maximus Art

Venue

UC Zemoon
Tošin Bunar 2
Zemun, 11080 Serbia
+ Google Map
Phone:
+381 63 1622363
View Venue Website